cell essence energy

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM4575QC
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM4575QC
4800
+
cell essence energy
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

  • Mbështet prodhimin dhe konvertimin e energjisë tek qelizat. 5 Me superushqime inovative si Spirulina, Chlorella dhe Guarana.
  • Me një kompleks të vitaminave B dhe mineraleve me cilësi të lartë si kromi, kalciumi dhe magnezi. 
  • Perberja: Superushqimet: spirulina, klorela dhe guarana
    Vitaminat: Vitamina B kompleks, vitamina C Minerale: krom, zink, kalcium, hekur, bakër dhe magnez.
  • Përdorimi
    Thjesht shpërndani një lugë matëse pluhuri në 100 ml ujë.