cell essence regeneration

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM9477IM
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM9477IM
4750
+
cell essence regeneration
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

  • Mbështet rigjenerimin dhe ndarjen e qelizave 6
  • Pasuruar me shafranin e Indisë.
  • Me një përzierje të vitaminave, mineraleve dhe enzimave me cilësi të lartë si vitamina D3, bakri, seleni dhe acidi folik.

Përbërësit

Super ushqim: shafran i Indisë Vitamina: Vitaminë D dhe Acid Folik Minerale: kalcium, hekur, bakër, krom, magnez, zink dhe selen

Përdorimi

Thjesht shpërndani 1.5 lugë matëse pluhur në 100 ml ujë.   

Similar Products