probalance

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM3600GO
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM3600GO
4250
  • Pro Balance Tablets
  • Pro Balance – to help maintain acid-base balance
  • A balanced intake of acid- and base-producing protein-rich plant foods is not always easy in everyday life, and an imbalance of acid-base balance is not uncommon.
  • Pro Balance offers simple and practical support that can be easily integrated into the daily nutritional plan and that ensures a balanced acid-base balance.
  • Pro Balance supplies your body with valuable alkaline minerals and trace elements for internal balance, providing you with the foundation of your well-being.
  •  Pro Balance does not contain lactose and consists of a valuable mixture of citrals, carbons and gluconates.
+
probalance
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Për një ekuilibër të balancuar acid-bazë

• Ka një efekt balancues në ekuilibrin acid-bazë5

• Mineralet e koordinuara dhe elementët gjurmë si magnezi, kalciumi, bakri, kromi, etj.

• Me një përzierje të vlefshme të citrateve dhe karbonateve

Pro Balance Tableta

Pro Balance – për të ndihmuar ruajtjen e balancës acide-baza 1 Marrja e ekuilibruar e ushqimeve bimore të pasura me proteina që prodhojnë acidin dhe bazën nuk është gjithmonë e lehtë në jetën e përditshme dhe një çekuilibër i bilancit acid-bazë nuk është i pazakontë. Pro Balance ofron një mbështetje të thjeshtë dhe praktike, e cila mund të integrohet lehtësisht në planin ushqimor ditor dhe që siguron një ekuilibër të balancuar acid-bazë. Pro Balance e furnizon trupin tuaj me minerale alkaline të vlefshme dhe gjurmë elementësh për ekuilibrin e brendshëm, duke ju siguruar bazën e mirëqenies tuaj. Pro Balance nuk përmban laktozë dhe përbëhet nga një përzierje e vlefshme e citraleve, karboneve dhe glukonate.

Përbërësit

Përbërësit: Përbërësit: Bikarbonat natriumi, karbonat kalçiumi, lëndë mbushëse (sorbit), lëndë mbushëse (celulozë mikrokristalinë), karbonat magnezi, citrat kaliumi, citract natriumi, bikarbonat kaliumi, citrat magnezi, citrat magnezi, citrat kalçiumi, maltodekstrinë, niseshte misri, lëndë ndarëse (dioksid silici dhe kripra magnezi të acideve lyrore ushqimore), glukonat bakri, klorid kromi, molybdat natriumi.

Përdorimi

Doza e rekomanduar: Merrni çdo ditë 3 x 4 tableta me lëngje. Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet. Suplementet ushqimore nuk janë zëvendësues të një diete të larmishme dhe të ekuilibruar, e cila e kombinuar me një mënyrë jetese të shëndetshme është shumë e rëndësishme. Mbajeni produktin larg fëmijëve të vegjël. Kutinë pas hapjes mbylleni mirë dhe ruajeni në vend të thatë. Në qoftë se konsumohet më shumë se ç’duhet mund të ketë efekt laksativ.

 

Similar Products