LR MICROSILVER PLUS

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM5349FF
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM5349FF
1350
+
LR MICROSILVER PLUS
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

LR MICROSILVER PLUS Pastë Dhëmbësh

Pika fillestare për një trup të shëndetshëm është zgavra jonë e gojës. Mikrobioma orale e përhapur karakterizohet nga shumë baktere, mikrobe dhe viruse të ndryshme. Nëse zgavra e gojës nuk është në ekuilibrin e saj natyror, kjo mund të rezultojë në pasoja të pakëndshme: frymë e keqe, dhëmbë të ndjeshëm, mishra të skuqur dhe shumë më tepër. Pasta e dhëmbëve LR MICROSILVER PLUS, për një mikrobiomë të paprekur orale, është një pastë dhëmbësh e kujdesshme dhe pastruese, e cila falë antibakterialit dhe antiviralit MicroSilver BGTM redukton mikrobet siç janë bakteret dhe viruset në zgavrën e gojës (94.4% e viruseve eliminohen pas dy minutash dhe > 99,99% pas 30 minutash). Pastron dhëmbët, mishrat dhe mukozën e gojës, si dhe eliminon bakteret e dëmshme dhe erën që shkaktojnë bakteret. Pasta e dhëmbëve eliminon erën e keqe dhe siguron një frymë të freskët. Elementi PLUS: Minerali HYDROXIAPATITE riparon smaltin, sipërfaqen e dhëmbit dhe siguron dhëmbë të shëndetshëm, të fortë, ndërsa dekspanthenoli dhe zinku kanë një efekt anti-inflamator dhe në të njëjtën kohë parandalojnë kariesin, pllakën dhe periodontozën.