LR GO intra performanc2

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM4846DP
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM4846DP
6800
+
LR GO intra performanc2
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description


Jepni më të mirën nga vetja! 


GJATË stërvitjes, trupi juaj performon më së miri. 

Me lëndët ushqyese të duhura, ju e ndihmoni atë të vazhdojë dhe të mbajë performancën dhe qëndrueshmërinë tuaj, vazhdimisht të larta gjatë stërvitjes. 

Sistemi juaj kardiovaskular dhe balanca e elektroliteve janë veçanërisht të kërkuara këtu!