Protect Propolis Cream

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM8521MG
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
WM8521MG
2600

Minimum quantity for "Protect Propolis Cream" is 1.

Skin healthy and soft

+
Protect Propolis Cream
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Krem i pasur për lëkurë të thatë.1
• Me 79% Aloe Vera dhe ekstrakt dylli bletësh.• Hidraton intensivisht dhe e ushqen lëkurën.• Forcon barrierën mbrojtëse tëlëkurës dhe vendos një shtresë mbrojtëse mbi të.


• Lëkura ndihet e qetësuar dhe e hidratuar.
Aloe Vera Krem Mbrojtës me Propolis

Aloe Vera Krem Mbrojtës me Propolis - kujdes i pasur, qetësues dhe hidratues për lëkurën e thatë dhe të lodhur. Ky krem i pasur me 79% Aloe Vera dhe ekstrakt dylli bletësh është veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e thatë. Ai forcon lëkurën dhe vendos një film mbrojtës. Ekstrakti i propolisit me funksionin e tij të izolimit të nxehtësisë dhe efektin hidratues të Aloe Vera-s, i japin një ndjesi të shëndetshme dhe të relaksuar lëkurës. Kujdesi i veçantë i LR ALOE VIA është veçanërisht i dobishëm dhe rigjenerues me lëkurën e lodhur dhe te acaruar. Produktet vendosen si një film mbrojtës në lëkurën e lodhur, e freskojnë, e zbutin dhe nxtin rigjenerimin